NaslovnicaRegijaVlada Crne Gore naredila da se zatrpa tunel koji vodi do Višeg...

Vlada Crne Gore naredila da se zatrpa tunel koji vodi do Višeg suda

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Vlada je, na današnjoj sjednici, usvojila Predlog za davanje saglasnosti za preduzimanje aktivnosti u cilju dovođenja u prvobitno stanje podzemnog tunela koji se nalazi na potezu od stana u Njegoševoj ulici u Podgorici u ulazu 12 do depoa Višeg suda u Podgorici.

– Budući da je 11. septembra ove godine izvršeno teško krivično djelo obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, kojom prilikom je iskopan tunel, u dostavljenom Prijedlogu je ocijenjeno da je, zbog neobezbijeđenosti tunela, kao i saobraćajnice i pješačke zone ispod kojih je iskopan, neophodno da u što kraćem roku nadležna služba izvrši njegovo zatrpavanje, odnosno adekvatnu sanaciju. Imajući u vidu da je Osnovno državno tužilaštvo obavijestilo Upravu policije da je uviđaj završen i dalo saglasnost da se izvedu građevinski radovi u cilju zatrpavanja prokopanog tunela, Vlada je zadužila Upravu za katastar i državnu imovinu da sprovede postupak dovođenja terena u prvobitno stanje – saopćila je Vlada.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO