NaslovnicaRegijaU srbijanskom "Želite li da postanete milioner?" se pojavilo pitanje s dva...

U srbijanskom “Želite li da postanete milioner?” se pojavilo pitanje s dva tačna odgovora

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


U srbijanskoj inačici kviza “Želite li da postanete milioner?” prije pet dana se pojavilo pitanje koje ima dva tačna odgovora, odnosno koje nema jedan tačan odgovor.

Pitanje se pojavilo u emisiji koja je emitirana prije pet dana i glasi: Koja zemlja ima najviše pobjeda na Eurosongu? U odgovorima su ponuđene Švedska, Italija, Irska i Španija.

Pitanje je dobio takmičar Miomir i to na iznosu od 40 hiljada dinara, odnosno na osmom pitanju. Miomir je odgovorio da je odgovor Irska te je kviz to prihvatio kao tačno.

Pitanje u kvizu “Želite li da postanete milioner?”. Nova S

No, pitanje ima dva tačna odgovora, a to su Švedska i Irska. Švedska je ovogodišnjom pobjedom na Eurosongu izjednačila rekord Irske te sada obje zemlje imaju po sedam pobjeda na Eurosongu. 

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO