NaslovnicaCrna hronikaSuđenje u slučaju "Džene Gadžun": Rožajac i Halimić negirali krivicu

Suđenje u slučaju “Džene Gadžun”: Rožajac i Halimić negirali krivicu

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


U Kantonalnom sudu u Sarajevu u toku je ročište o izjašnjenju o krivici u slučaju smrti dvogodišnje djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja.

Na ročištu su krivicu negirali Suad Rožajac i Jasmina Halimić.

Podsjećamo, na prošlom ročištu je Nina Jovanović negirala krivicu. Suadu Rožajcu je tada pozlilo, dok advokat Jasmine Halimić nije mogao prisustvovati ročištu.

Optužnica u slučaju smrti malene Džene Gadžun potvrđena je 11. jula ove godine, a optuženi su Suad Rožajac, Nina Jovanović i Jasmina Halimić. Suad Rožajac optužen je za teško krivično djelo protiv zdravlja ljudi i krivično djelo nesavjesno liječenje, dok su Nina Jovanović i Jasmina Halimić optužene za krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO