NaslovnicaRegijaBIHSkupština Hercegovačko-neretvanskog kantona: Nakon pet mjeseci pauze, sjednica je konačno zakazana

Skupština Hercegovačko-neretvanskog kantona: Nakon pet mjeseci pauze, sjednica je konačno zakazana

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Nakon pet mjeseci pauze, sjednica Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona je konačno zakazana. Na dnevnom redu sedme redovne sjednice naći će se po skraćenom postupku Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o materijalnoj podršci porodicama s djecom HNK te Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o dopunskim pravima boraca i članova njihovih porodica u HNK.

Vijećnici će raspravljati i o Prijedlogu Odluke o davanju saglasnosti na Prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Čapljina, Prijedlogu Odluke o davanju saglasnosti na izmjene i dopune Pravila Narodne biblioteke HNK, te o Prijedlogu Odluke o davanju saglasnosti na Statut Zavoda za javno zdravstvo HNK.

Izmjenama statuta spomenutog Zavoda usklađuje se organizacija i poslovanje Zavoda za javno zdravstvo HNK sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti i propisima donesenim na temelju ovog zakona. Ova sjednica će biti prilika za vijećnike da se ponovno upoznaju sa procesom zasjedanja i donošenja odluka.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO