NaslovnicaRegijaBIHPolicijske agencije u BiH nemaju informacije o pobjeglim kopačima tunela iz Podgorice...

Policijske agencije u BiH nemaju informacije o pobjeglim kopačima tunela iz Podgorice u Sarajevo

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Neki od osumnjičenih za obijanje sudskog depoa iz Crne Gore pobjegli su 11. septembra, autobusom na relaciji Podgorica – Sarajevo, preko graničnog prelaza Šćepan polje, a drugi su granicu prešli na Dobrakovu, objavile su jutros podgoričke “Vijesti” iz više izvora.

To su utvrdili tužilaštvo i policija, u istrazi krađe dokaza iz depoa Višeg suda u Podgorici, koja je otkrivena 11. septembra ujutro.

Sagovornici “Vijesti” nisu objasnili ko je od četvorice osumnjičenih srpskih državljana izašao na kom prelazu. Oni su državu napustili nekoliko sati nakon što su u Botunu ostavili kombi korišten za “probijanje” tunela do Višeg suda.

Međutim, pravosuđe Crne Gore, kako nam je potvrđeno, nije za sada, još uvijek o tome poslalo nikakve upite bh. policijskim agencijama niti oni imaju saznanja da su osumnjičeni na terirotoriji BiH.

Sve dok ne stigne dopis, ni SIPA, kao ni Direkcija, kao i MUP-ovi, ne mogu početi sa provjerama.

Vjeruje se ipak da je kranja destinacija Srbija, a ne BiH i Sarajevo.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO