NaslovnicaRegijaPodignuta optužnica protiv roditelja dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi

Podignuta optužnica protiv roditelja dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Nenad Stefanović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekao je da je podignuta optužnica protiv majke i oca Koste Kecmanovića, dječaka koji je počinio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Nenad Stefanović saopćio je da je Vladimir Kecmanović optužen da je počinio teško djelo protiv opće sigurnosti, kao i da je sina od 13 godina cijelu godinu obučavao da rukuje oružjem.

Također, optužen je i da nije na zakonski način čuvao oružje i municiju.

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Vladimira Kecmanovića, a za majku djeteta, čiji je DNK pronađen na municiji, dvije i po godine zatvora.

– Želim da se u ime VJT-a zahvalim svim državnim organima koji su bili uključeni u istragu, kao i svom timu koji je danonoćno predano radio na ovom slučaju, tako da imamo optužnicu koja je napisana na 267 strana – rekao je Stefanović.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO