NaslovnicaNovostiPekar otkrio kako će vaša peciva biti mekana – kao iz pekare

Pekar otkrio kako će vaša peciva biti mekana – kao iz pekare

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Postoji trik koji će biti od sjajnih obožavatelja iz pekare. Radi se o maslacu, koji definitivno dodate, ali ne na ovaj način

Ako tijesto želite spasiti kao pekaru u vašem domu, otkrit ćemo vaš mali trik za vas.

Naime, pekari tvrde da dodaju maslac u tijesto, ali na poseban način.

Obično se maslac dodaje u komad, nakon što se malo omekša na sobnoj temperaturi ili se rastopi, ali vrh pekara je da ga malo pržite u smjesi.

Maslac se prži u tavi 7-8 minuta s stalnim miješanjem. Nakon toga stavite je u zdjelu i ostavite da se ohladi.

U tijesto dodajte prženi maslac i lijepo intermedi. Peciva će biti nevjerojatno ukusna i mekana.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Najstarije
Najnovije Najbolje ocjenjeno
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO