NaslovnicaNovostiNominacije za Hercegovku godine do 3. novembra, objavljeni uslovi

Nominacije za Hercegovku godine do 3. novembra, objavljeni uslovi

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Udruženje “Hercegovka godine” iz Mostara organizira petu kulturno zabavnu manifestaciju “Izbor Hercegovke godine”, a kao i prethodnih godina, nominirati se mogu sve Hercegovke, neovisno o mjestu stanovanja, zanimanju ili starosnoj dobi.

“Jedini uslov je da su Hercegovke pozitivne i da čine dobre stvari za zajednicu u kojoj žive. Nominirati se ne mogu sano one koje su do bile pobjednice. Za sve ostale, dovoljna je jedna nominacija da uđu u prvi krug takmičenja. Nepotpune nominacije neće biti uvrštene u takmičarski dio”, poručili su organizatori.

Nominacije se primanju isključivo putem e-mail adrese hercegovkagodine@gmail.com u kojem je potrebno navesti ime i prezime, potvrdu da je osoba saglasna s nominacijom, e-mail adresu nominirane osobe, mjesto stanovanja, zanimanje, fotografiju nominirane osobe i kratku biografiju.

Nominacije su otvorene od 3. oktobra do 3. novembra.

Po završetku nominacija, kandidati će se svrstati u pripadajuće kategorije nakon čega će uslijediti glasanje.

“Ponosni smo što petu godinu biramo ‘Hercegovku godine’. Zanimljivo je da se naše manifestacije razlikuju po sadržaju prijavljenih, iako je riječ o istim kriterijima svake godine. Do sada smo imali učesnice, odnosno naše Hercegovke iz mnogih zemalja svijeta, što govori koliko smo praćeni. Mislim da smo i jedina manifestacija koja je imala učesnice iznad 100 godina starosti. U istoj godini imali smo prijavljene bakice od 104, 105, 106 i 107 godina. To daje jednu dodatnu vrijednost cijelom projektu”, kazala je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO