NaslovnicaRegijaKurti objavio fotografije oružja: Srbija treba preuzeti odgovornost za sponzorisanje terorističkog nasilja

Kurti objavio fotografije oružja: Srbija treba preuzeti odgovornost za sponzorisanje terorističkog nasilja

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Premijer Kosova Albin Kurti izražava zabrinutost zbog terorističkog nasilja na području Kosova i optužuje Srbiju za podršku toj grupi. 

Kurti je nedavno nekoliko fotografija oružja koje je pronađeno u posjedu terorističke grupe, a koje je zaplijenila kosovska policija. Ove fotografiju ukazuju na ozbiljnu prijetnju sigurnosti na Kosovu i potrebu za suočavanjem s korijenima takvih aktivnosti. Njegova tvrdnja da Srbija mora preuzeti odgovornost za sponzorisanje terorističkog nasilja temelji se na pretpostavci da takvi napadi ne bi bili mogući bez podrške izvana.

Napominje se da je nedavni teroristički napad rezultirao smrću jednog kosovskog policajca, koji je pokopan s činom heroja Kosova. To je jasan podsjetnik na stvarne posljedice terorizma i potrebu da se takvi incidenti ozbiljno shvate i suzbiju.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO