NaslovnicaRegijaKosovski ministar objavio snimak na kojem je potpredsjednik Srpske liste: "On je...

Kosovski ministar objavio snimak na kojem je potpredsjednik Srpske liste: “On je vođa terorističke organizacije”

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Čelnik kosovskog MUP-a Dželjalj Svečlja je objavio video snimak sa potpredsjednikom Srpske liste Milanom Radoičićem u maskirnoj uniformi i pod teškim naoružanjem.

Na snimku koji je ovaj zvaničnik iz Prištine danas objavio, vidi se grupa uniformisanih lica, njih deset, ispred donjeg gostinskog konaka manastira Banjska, piše Kossev.

Uniformisanje osobe

Ispred konaka se na početku nalazi osam uniformisanih lica sa pancirima, većina sa kapama i šeširima i većina sjedi. Najmanje jedno lice se vidi kao mogući ranjenik, jer hramlje.

Iz konaka ubrzo, jedna za drugom, izlaze dvije unifomisane i naoružane osobe – od kojih je druga, u ovom videu, označena kao Milan Radoičić.

On razgovara preko uređaja koji drži u ruci, koji liči na radio vezu ili telefon.

Protivtenkovska zolja

U jednom trenutku, na kratko podiže pogled, gotovo u pravcu kamere koja ih snima. Nakon toga, ubrzo ulazi unutra, a za njim i ostatak grupe, koji također podiže pogled ka gore prije nego i da uđu u objekat.

Na snimku je označena i protivtenkovska M-80 zolja.

– Ovaj na snimcima ispod je Milan Radoičić, potpredsjednik Srpske liste, također sa crne liste SAD i Ujedinjenog Kraljevstva. Glavni zločinac Radoičić bio je vođa ove terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policajac Afrim Bunjaku. Ovo je još jedan dokaz njegove terorističke aktivnosti protiv Republike Kosova. Potpredsjednik Srpske liste je vođa terorističkog napada i grupe terorista – napisao je u opisu objave Svečlja, ponavljajući navode od jučer.

Ovim se, kako je dodao, teroristička mapa puta svakodnevno pojašnjava.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO