NaslovnicaRegijaBIHEkspert u španskoj kompaniji za oblast turizma, ForwardKeys: BiH među najuspješnijim destinacijama

Ekspert u španskoj kompaniji za oblast turizma, ForwardKeys: BiH među najuspješnijim destinacijama

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Bosna i Hercegovina je među najuspješnijim destinacijama ovog ljeta! Ovo je kazala ekspert u španskoj kompaniji za oblast turizma, ForwardKeys Ema Mandal.

Bolji rezultati

– Drago mi je vidjeti da su mnoge balkanske destinacije, i moja domovina BiH posebno, bile među najuspješnijim turističkim destinacijama ovog ljeta, ostvarujući bolje rezultate od mnogih drugih, odavno poznatih destinacija južne Evrope. Odlične marketinške kampanje i poboljšanja u turističkoj ponudi zaista su urodili plodom – kazala je Mandal.

U vezi s tim šta to Balkan kao regija ima ponuditi, dodala je da su to prije svega očuvana priroda i ljepota koja ostavlja bez daha.

– Ozbiljniji pristup samoj promociji prirodnih dragulja umnogome je poboljšao prikaz stvarne slike nesagledivih planinskih prijevoja, kanjona, predivnih jezera i rijeka, gradova koji čuvaju historiju i pričaju priče i prenose tradiciju koja se mora osjetiti. 

Filmska obala Albanije, bajkovita priroda Slovenije, magična jezera i kanjoni Sjeverne Makedonije te bogata historija BiH pričaju te priče, svaka na svoj, jedinstven način – istakla je Mandal.

Prevazići barijeru

Sarajevo kao glavni grad potvrđuje činjenice o ovoj turističkoj sezoni, jer se ovo ljeto lokalni jezik najmanje čuo na ulicama grada. Upravo zbog toga se, kaže, nada da ćemo prevazići i najveću barijeru koju trenutno imamo u razvitku turističke sezone, a to je zračna povezanost.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO