NaslovnicaRegijaBIHBećirović i zagrebački muftija ef. Hasanović saglasni: Saradnja i dijalog Bosne i...

Bećirović i zagrebački muftija ef. Hasanović saglasni: Saradnja i dijalog Bosne i Hercegovine i Hrvatske nemaju alternativu

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao sa predsjednikom Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj zagrebačkim muftijom Azizom ef. Hasanovićem i njegovim saradnicima.

Tokom susreta razgovarano je o prilikama u Bosni i Hercegovini i regiji, kao i o položaju Bošnjaka u Republici Hrvatskoj. Muftija Hasanović je poručio da je veoma važno i za Bošnjake u Republici Hrvatskoj da postoje prijateljski i dobrosusjedski odnosi Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović i zagrebački muftija dr. Aziz ef. Hasanović konstatovali su da se odnosi Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske moraju zasnivati na međusobnom poštovanju, uvažavanju, jednakosti i ravnopravnosti u međudržavnim odnosima.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO