NaslovnicaRegijaBIH"Avaz" saznaje: Crnogorci pisali bh. policijskim agencijama, traže se podaci zbog identifikacije...

“Avaz” saznaje: Crnogorci pisali bh. policijskim agencijama, traže se podaci zbog identifikacije kopača tunela iz Podgorice!

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Crnogorsko pravosuđe i policijski organi te zemlje poslali su dopis Direkciji za koordinaciju policijskih tijela u kojem se traži određena vrsta pomoći vezano za istragu o kopačima tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Ova afera potresa Crnu Goru već danima i pravosuđe ove zemlje, jer je iz depoa nestalo oružje iz pet predmeta.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić rekao je da imaju dokaze da su u kopanju tunela do depoa Višeg suda u Podgorici učestvovali i državljani Srbije Milan Marković (1970), Veljko Marković, (1991), Dejan Jovanović (1993), Vladimir Erić (1991).

Međutim, jedini do sada uhapšeni u toj istrazi je, Podgoričanin Predrag Mirotić, koji im je bio pomagač.

Prema informacijama “Avaza”, policija Crne Gore traži pomoć pri identifikaciji jednog lica, o čemu je DKPTBIH obavijestila SIPA-u, Graničnu policiju, ali i ostale policijske agencije i MUP-ove.

Srbijanske državljane istražitelji sumnjiče da su od kraja jula do 11. septembra kopali tunel do sudskog depoa, a potom i ukrali veoma važne dokaze za neka krivična djela.

Policija, kako su kazali ranije, vjeruje da su to činili za račun kavačkog klana i po njihovom nalogu, ali su iz tužilaštva kazali da još nemaju dokaze za takve tvrdnje.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO