NaslovnicaRegijaBIHAnesa Kundurović-Miljak predala akreditivna pisma danskoj kraljici Margreti II

Anesa Kundurović-Miljak predala akreditivna pisma danskoj kraljici Margreti II

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Kralјevini Danskoj Anesa Kundurović-Milјak predala je akreditivna pisma danskoj kralјici Margareti II (Margrethe). Predaja akreditivnih pisama, uz najviše državne počasti, upriličena je u Palati kralјice u Fredensborgu.

Prilikom svečane primopredaje akreditiva, ambasadorica Kundurović-Miljak i kraljica Margreta II, u dužem i srdačnom razgovoru, razmijenile su mišljenja o nizu različitih tema: kulturi i umjetnosti, danskom angažmanu u Bosni i Hercegovini, kao i o posjeti kralјice bivšoj Jugoslaviji krajem sedamdesetih godina.

Na kraju razgovora kralјica Margreta II poželјela je ambasadorici Kundurović-Milјak uspješan mandat u Kralјevini Danskoj, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH.  

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO