NaslovnicaRegijaBIHAmbasada SAD: Parlament FBiH poduzeo važne korake koji će poboljšati živote građana

Ambasada SAD: Parlament FBiH poduzeo važne korake koji će poboljšati živote građana

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Parlament FBiH je poduzeo neke važne korake kako bi postigao napredak za ljude u Federaciji, navode iz Ambasade SAD na Twitteru.

– Predstavnički dom usvojio je zakon koji će omogućiti e-dozvole za građevinske projekte, te novu turističku strategiju koja će pomoći u dovođenju većeg broja posjetitelja, otvaranju novih radnih mjesta i pozicioniranju BiH kao globalne turističke destinacije. Ovi zakoni sada idu u Dom naroda na konačno usvajanje.

U međuvremenu, Dom naroda usvojio je zakon o obnovljivim izvorima energije koji će unaprijediti tranziciju BiH u energetski sigurniju i zeleniju budućnost.

Sjedinjene Američke Države pozdravljaju ove akcije Parlamenta FBiH koje će poboljšati živote građana – naveli su na Twitteru.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO