NaslovnicaRegijaAleksandar Šapić podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Beograda

Aleksandar Šapić podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Beograda

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podnio je ostavku na tu funkciju, piše Telegraf.rs.

Upravo sam podnio formalnu ostavku na mjesto gradonačelnika grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se, pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra održali i na nivou Beograda, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

– I nakon ovog čina, nastavit ću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano osiguralo sprovođenje i realizacija kako svih revolucionarnih socijalnih mjera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obilježili period od kada sam došao na ovo mjesto. Kad Vlada Republike Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravno-formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsjednik tog tijela također nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provjere povjerenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana – izjavio je Šapić.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO