NaslovnicaRegijaAbazović: Pronađena oprema za koju se sumnja da je ukradena sa Ćilipa...

Abazović: Pronađena oprema za koju se sumnja da je ukradena sa Ćilipa tokom napada na Dubrovnik

ČLANAK SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je danas da je zahvaljujući rukovodstvu Aerodroma Crne Gore, prilikom popisa imovine te državne kompanije, pronađena i evidentirana oprema za koju se sumnja da je ukradena sa Aerodroma Ćilipi, tokom napada na Dubrovnik 1991-1992.

Završila u Tužilaštvu

– Oprema sa Ćilipa pronađena i evidentirana – završila u Tužilaštvu. Nakon 30 godina, zahvaljujući rukovodstvu Aerodroma Crne Gore, prilikom popisa imovine ove državne kompanije, pronađena je i evidentirana oprema za koju se sumnja da je ukradena sa Aerodroma Ćilipi, tokom napada na Dubrovnik 1991-1992, najsramnije stranice crnogorske istorije koju je ispisalo tadašnje rukovodstvo – napisao je Abazović na Fejsbuku.

On je dodao da za razliku od prethodnih Vlada, ova ne bježi od prošlosti već se sa njom suočava kako buduće generacije iste greške ne bi ponavljale.

Transparentna politika

– Vodimo transparetnu politiku, ispravljamo brojne nepravde i učimo važne istorijske lekcije. O svemu ovome danas je obaviješteno nadležno tužilaštvo, a Ministarstvo vanjskih poslova će o istom zvaničnim putem upoznati i kolege iz Hrvatske – poručio je abazović.

On je naveo da se zahvaljuje rukovodstvu Aerodroma Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Odbora direktora Eldinom Dobardžićem, izvršnim direktorom Vladanom Draškovićem i njegovim zamjenikom Petrom Radulovićem, na kako je kazao posvećenom i odgovornom radu.

– Za razliku od prethodnika, ova Vlada Crnu Goru vodi pravim putem – poručio je Abazović.

PREPORUČENI ČLANCI

KOMENTARI

Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

pulsasfaltainfo@gmail.comspot_img

POPULARNO